In Levo, op de heuvel van Stresa, staat deze rustieke, met respect voor de originele kenmerken van het ontwerp nieuw gebouwde woning met natuurstenen gevel. Het interieur is bijzonder verfijnd en verzorgd, zowel in termen van esthetiek als technologie, in dit pand woont u in een stijlvolle en ontspannen sfeer.

Het is gelegen in het centrum van de stad, heeft een groot terras van ongeveer 180 vierkante meter en een kleine omheinde tuin. In de directe omgeving heeft het een klein stuk grond waarop het mogelijk is een garage te bouwen.

Vanuit de entree komt u in de woonkamer met open haard, verbonden met een open keuken. Er is ook een badruimte voor de gasten. Eerste verdieping met een slaapkamer, een studeerkamer, de badkamer, en de master bedroom met doorgang naar het zonnige balkon van waaruit u het meer kan zien. Grote zolder verdeeld in twee kamers.

De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit, hardhouten vloeren in alle kamers, automatisch gestuurde verwarming met methaangas, binnen- en buitendeuren en kozijnen van de nieuwste generatie.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Locatie

Geen Recensies

Reviews are closed.