Deze mooie residentie ligt nabij het Gardameer en is direct gelegen aan de golfbaan van Gardagolf Country Club. De residentie heeft in totaal 30 appartementen en is verdeeld in drie gebouwen. Het mooie historische centrum van Manerba ligt op 2 km afstand . De residentie “Golf Resort” ligt in een mooi gebied van 11.000 m² en heeft een zwembad en groenzones voor gezamenlijk gebruik.

Het appartement ligt op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van circa 65 m². De indeling is als volgt: woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Voor de woning heeft u een terras met een kleine tuin. Het appartement is compleet en smaakvol gemeubileerd en wordt als zodanig verkocht. Bij de woning inbegrepen is een garage.

De residentie is privé gelegen en omgeven door groen. Op slechts 300 meter afstand vindt u een restaurant en een bar, en enkele winkels bevinden zich 400 meter verderop. Het leuke strand “Playa Romantica” van het Gardameer ligt op 3 km afstand.

De residentie is uitermate geschikt voor de golf-liefhebbers, maar ook een fantastische plek voor een vakantie vol plezier en ontspanning aan het Gardameer, of in de winter in de vele nabij gelegen skioorden.

Appartement nr. 16

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Piano Interrato - Piano PrimoBekijk
Piano Terra 1Bekijk
Piano Terra 2Bekijk

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Nabij golfclub Gardagolf

Locatie

Geen Recensies