Residentie Campo Rei.
Dit mooie appartement ligt midden in het historische gedeelte van Moniga del Garda, maar toch heerlijk rustig. Lopend kunt u naar het Gardameer, het strandje en de haven, waar boot aanlegplaatsen te verkrijgen zijn. De bouwstijl is in harmonie met de eeuwenoude burcht die vrij direct naast de residentie is gelegen.

Er zijn 4 woongroepen met rondom de appartementen ondiepe water kanalen en de appartementen zijn met elkaar verbonden middels verbindingsbruggen. Er is een gezamenlijk zwembad met groenzones en tuinen.

Het appartement bevind zich op de benedenverdieping en is rolstoel toegankelijk; dit appartement heeft een eigen opgang vanaf de hoofdstraat en vanaf de zijkant. De verdeling van het appartement is als volgt: Entree met terras van 2.00 bij 15 meter nabij het zwembad en kijkt daar op uit, woonkamer met mooie totaal ingerichte open keuken, 2 slaapkamers met dubbele bedden en 1 badkamer. In de badkamer is een douche, toilet, bidet en wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Alle kamers hebben airconditioning en alle ramen zijn voorzien van zonwering en horren tegen insecten.

Bij de prijs inbegrepen is een kelder en de complete inboedel. Er zijn 2 garages te koop tegen de gereduceerde prijs van 25.000 euro naar 18.000 Euro.

Op het terras heeft u de hele dag zon, en alle eerste levensbehoeften, zoals winkels, bar en restaurants zijn direct in de nabijheid. De verkoop is exclusief de inboedel. Prijs verlaagd van 225.000 Euro naar 178.000 Euro inclusief de complete inboedel.

Loading

Kenmerken object

  • Eigen entree
  • Gezamenlijk zwembad
  • Rolstoeltoegankelijk

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies