In het hart van de Val d'orcia met een onschatbaar panoramisch uitzicht dat Pienza en Montalcino domineert en een paar kilometer van de historische centra van San Giovanni D'asso en Montisi, onlangs gerenoveerd landhuis met zwembad en privéterrein.

Deze belangrijke oude bakstenen boerderij met uitzicht op de heuvels van Val D'Orcia heeft meer als 200 m2 woonoppervlakte met op de begane grond, het woongedeelte gekenmerkt door open ruimtes en toegang tot de tuin en het fantastische terras met loggia welke een uitzicht bied op deze ongelooflijke vallei. De indeling is als volgt:  woonkamer, keuken, eetkamer, studeerkamer, badkamer en een berging. Op de eerste verdieping vind u  drie comfortabele slaapkamers met twee badkamers en een extra keuken die kan worden omgevormd tot een slaapkamer met eigen ingang. Vanaf deze verdieping is het uitzicht op de dorpen rondom onbetaalbaar. Aan de achterzijde van de boerderij op de begane grond bevinden zich twee bergingen in gebruik als technische ruimte en wasruimte.

De boerderij is recentelijk onderwerpen aan verbeteringen, zoals armaturen en beplanting, op de begane grond ontbreken de vloeren zodat deze nog aangepast kunnen worden, terwijl op de eerste verdieping terracotta vloeren en houten balken liggen.

Bij het pand treft u een schuur die gedeeltelijk is gerenoveerd, de interne afwerkingen moeten nog worden gedaan en aangepast, de schuur heeft 30 m2 op een  schilderachtige locatie.

De tuin is eenvoudig en mooi verzorgd, opmerkelijk is de enorme eik; het zwembad met uitzicht op de vallei geniet van prachtige zonsondergangen.

Het land is in totaal 2 hectare met olijfgaarden in productie.

De boerderij is gelegen in een buitengewoon gebied, rustig en afgelegen, maar dicht bij de belangrijkste voorzieningen die bereikbaar zijn in 4 km, Pienza ligt op 20 km afstand en Montalcino op 17 km. U kunt snel unieke oude dorpen bereiken, zoals Montisi, Castelmuzio, San Giovanni D'asso en achter het pand ligt Chiusure een klein dorp met uitzicht op de Crete Senese waar we de prachtige abdij van Monte Oliveto Maggiore vinden die open is voor bezoekers, inclusief de mogelijkheid om de beroemde Gregoriaanse liederen te beluisteren.

De perfecte plek om te genieten van de rust van het platteland en de bekende Toscaanse steden zoals Siena, Florence, Cortona en Montepulciano te verkennen.

Energie label: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies