Een geweldige kans om een ​​instapklare woning te kopen, ideaal voor een gezin of zelfs voor zomerverhuur. Het pand is een goed onderhouden volledig gerestaureerd typisch landhuis uit deze omgeving met behoud van veel originele kenmerken op een groot en zonnig stuk grond aan het einde van een onverharde weg. Het mooie dorpje Montottone ligt op korte afstand (1,5 km) waar men een kruidenierswinkel, een restaurant en een koffiebar kan vinden.

Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 145 m²: Op de begane grond een volledig ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer en een badkamer.

Op de overloop van de eerste verdieping een zithoek (kan worden omgevormd tot een extra slaapkamer), twee slaapkamers waarvan één met een ensuite badkamer.

De tuin is zeer eenvoudig gehouden, deels vlak en deels geschakeld, waardoor het mogelijk is om deze naar eigen wens in te richten, met voldoende ruimte om een ​​zwembad te installeren.

Het verwarmingssysteem is gebaseerd op radiatoren die worden aangedreven door een gasboiler die ook voor sanitair warm water zorgt. Plaats:

Het landhuis ligt in een zeer rustige en zonnige omgeving op 15 minuten lopen van het mooie dorpje Montottone. Afstanden van de belangrijkste steden in de buurt zijn:

Fermo 19km – Kust – Porto San Giorgio 26 km en Ancona luchthaven 90km

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies