Een paar km van het centrum van Argegno en het Comomeer en omhooggaand richting de Intelvi-vallei, komt u aan bij het gedeelte van een half vrijstaande villa die wij te koop aanbieden op een dominante positie met een prachtig uitzicht op het meer.

De Villa, in goede staat, heeft twee verdiepingen naast de zolderverdieping en is momenteel verdeeld in twee appartementen met onafhankelijke ingangen. Het eerste appartement bevindt zich op de begane grond en kijkt uit over een prachtige tuin en op het meer, een barbecue plaats en een kleine moestuin. Het huis is beneden verdeeld in een woonkamer, een kleine aparte keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het tweede appartement bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit op een groot terras, ook met uitzicht op het meer, en is verdeeld in een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De zolder is momenteel een open hobbyruimte met badkamer. Bij renovaties is het mogelijk om de appartementen te combineren tot één woning.

Plaats

Muronico is een klein gehucht van Dizzasco net boven Argegno bergopwaarts richting de Intelvi-vallei. Onder de meren is er een territorium, een landschap, bergen, bossen, dieren, mensen. De meren van Como en Lugano omringen de Intelvi-vallei die zijn naam te danken heeft aan andere wateren, die van de rivier de Telo, die met zijn twee takken ook dit gebied begrenst. De oorsprong van de naam "Intelvi" brengt ons terug naar het Latijn "in Telus", precies "tussen de Telo", tussen de noordelijke wateren die naar Osteno stromen, aan het meer van Lugano en de zuidelijke die uitmonden in Argegno, aan het Comomeer. .

De vallei, gemakkelijk bereikbaar vanuit Milaan, wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van groene weiden, eeuwenoude dennenbossen en suggestieve panoramische uitzichten op de meren, met een ingesloten verstedelijking die het een geschikte plek maakt voor rust maar ook voor het sociale leven dankzij de restaurants, winkels en bars in het nabijgelegen Argegno, van waaruit u alle plaatsen van het meer ook kunt bereiken door aan boord te gaan van de navigatieboten.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies