Twee-onder-een-kapwoning met eigen tuin

Op een paar km van het centrum van Argegno en het Comomeer is deze half vrijstaande villa te koop. Het ligt in een dominante positie met een prachtig uitzicht op het meer.

Het heeft twee verdiepingen en een zolderverdieping. Het huis van in totaal 140 m² is momenteel verdeeld in twee appartementen met onafhankelijke ingangen. Het eerste appartement bevindt zich op de begane grond. Het kijkt direct uit op een prachtige overdekte patio en de tuin voor exclusief gebruik met uitzicht op het Comomeer en de omliggende bergen en heeft een gang, woon/ eetkamer, kleine aparte keuken, en slaapkamer en badkamer.

Het tweede appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Het biedt uitzicht op het overdekte terras met balkenplafonds. Het heeft een panorama van het meer en de omliggende bergen. Het is verdeeld in de woonkamer met kitchenette, de twee slaapkamers en de badkamer. De zolder is nog niet af, maar het is klaar en gereed om er een zelfstandig appartement van te maken.

Dit huis is perfect voor een tweede huis voor twee gezinnen of als een goede investering om te verhuren, eventueel B&B. Een kleine garage is ook inbegrepen in de prijs.

Locatie: Muronico is een klein gehucht van Dizzasco net boven Argegno bergopwaarts richting de Intelvi-vallei, zeer panoramische en zonnige plek. Het centrum en het meer van Argegno liggen op 20 minuten afstand, dankzij een secundair voetpad. Langs de oude Valle dei Mulini en de prachtige San Sesinio-kerk, waar u genieten van een prachtig uitzicht op het meer.

De Intelvi-vallei, gemakkelijk bereikbaar vanuit Milaan, is erg groen en met veel mogelijkheden voor excursies op verschillende moeilijkheidsgraden. Het heeft een koel klimaat in de zomer en droog in de winter. Op een paar minuten van San Fedele d'Intelvi, beroemd centrum met veel winkels en een grote wekelijkse markt. Het nabijgelegen Argegno met uitzicht op het meer, bruist zelfs op warme zomeravonden.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies