Te koop prachtige unieke Lago Maggiore periode villa als attractieve investering.

Het prachtige pand is gelegen in het heuvel stadje van Orino, in een exclusieve omgeving. Zeer stijlvol en schitterend gerestaureerd met heel veel luxe, en perfect om gasten te ontvangen die een zeer luxe vakantie waarderen.

Het huis bestaat uit twee woongedeeltes die beide liggen aan de binnenplaats. Huis 1 ligt ook direct aan de tuin en bij huis 1 hoort de dependance 70 m2 die zowel aan de binnenplaats van 172 m2 ligt (begane grond)  als wel op de eerste verdieping aan de tuin. De dependance heeft tuindeuren die open kunnen naar de tuin, tussen huis 1 en de dependance zit het zwembad en het dak van het terras.

Bij de dependance heeft u een zeer mooie binnenplaats van 72 m². Binnen is de villa zeer smaakvol ingericht met marmeren open haarden, prachtige elegante plafonds, een receptie ruimte, luxe keukens, vloerverwarming, een prachtig binnen zwembad, balkon, terrassen en een tuin om heerlijk buiten te vertoeven en dineren. De 11 slaapkamers zijn een lust voor het oog, en er zijn 9 luxe design badkamers. Bij de villa zijn voldoende parkeerplaatsen.

Het pand is gelegen op 10 minuten rijden van Laveno Mombello,  37 km van Arona, en de Zwitserse en Italiaanse skioorden van: Pian Di Sole Premeno (32km), Monte Tamaro (36km) en Mottarone (36km). Het ligt in het Parco regionale Campo dei Fiori. Aanvullende informatie over deze schitterende villa is op te vragen.

Loading

Kenmerken object

  • Binnen zwembad
  • Energielabel C

Locatie

Geen Recensies