Op een paar kilometer ten zuidwesten van Ostuni staat deze mooie villa. De locatie is adembenemend met 180 graden vrij uitzicht over de beroemde Trullo Vallei de Valle d'Itria en uitzicht op de Adriatische Zee. De stranden zijn met de auto in minder dan 20 minuten te bereiken. De villa moet opgeknapt worden.

De villa is verdeeld over twee verdiepingen: Op het entree niveau op de bovenverdieping komt u binnen via de veranda en zijn er 2 tweepersoons slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer, veranda en terras aan de achterzijde van de villa, om heerlijk buiten te dineren. De keuken heeft een terrasdeur die uitkomt op dit terras. De panoramische uitzichten zijn adembenemend.

De begane grond heeft een grote kamer geschikt om tot een zelfstandig appartement van circa 25 m² te maken. Er is ook een opslagruimte. De tuin van ongeveer 3.000 m² met olijfbomen, vijgen en veel groene planten zorgt voor privacy en is zacht glooiend met het geweldige uitzicht op de vallei. De villa is bereikbaar vanaf het landweggetje en heeft een eigen ingang met toegangspoort en een aantrekkelijke oprit naar de villa. Deze eersteklas locatie ligt tussen Ostuni en Cisternino.

Vanaf de villa zijn de stranden van de Adriatische Zee gemakkelijk te bereiken in ongeveer 20-25 minuten.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies