Casa Alba is een fantastische boerderij voor restauratie welke gebouwd gaat worden van de zeer mooie lokale steen. De woning heeft een zeer aantrekkelijke vormgeving en met zijn verschillende niveaus geeft het een heerlijke flow en veel potentieel. Het is gelegen met een zeer gemakkelijke toegangsweg even net buiten het dorp en de woning is omgeven met eigen grond van 1.500 m².

Het huis zelf is meer dan 220 m²  groot en geeft met deze oppervlakte voldoende ruimte om er een heerlijk woonhuis van te creëren. Loggia en pergola’s, kunnen altijd toegevoegd worden aan de buitenzijde om schaduw  te creëren zodat u kunt genieten van het buiten zijn en van lange rustige lunches en diners. Natuurlijk heeft het grondstuk  meer dan voldoende plaats voor een zwembad indien gewenst, een prachtige tuin om van het uitzicht te genieten, en de vreugde van uw eigen stekje in dit prachtige deel van Italië.

Een woning die zeker gezien moet worden als u op zoek bent naar een geweldige plek om een mooi en spannend project te ondernemen. Wij helpen u hierbij en kunnen u onze vele mooie restauratie projecten die wij reeds gerealiseerd hebben laten zien.

Alle faciliteiten zoals water, elektriciteit zijn eenvoudig aan te sluiten. Gas aansluiting is via propaan, weggegraven in de aarde, en een telefoonaansluiting is een eenvoudige applicatie.

Voor deze prijs een geweldige koop, de prijs is voor de huidige staat van de woning

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies

Reviews are closed.