Complexe PDM is in prijs verlaagd van 230.000 naar 69.000 Euro.

Nooit eerder is een dergelijke commerciële mogelijkheden beschikbaar in één van de meest gewilde gehuchten in de Commune van Penna San Giovanni. Twee fantastisch gelegen stallen van meer dan 1.100 vierkante meter, meer dan 4.800 kubieke meter en met grond bereiken van bijna 2 hectare. De woningen bevinden zich net uit haaks ten opzichte van elkaar, waardoor prachtig uitzicht vanuit beide situaties naar historische dorpjes. Eigenschappen van dit formaat zijn uiterst zeldzaam in dit gebied van gerenommeerde schoonheid in Le Marche.

De aantrekkingskracht van de regio Marche in Italië ligt, voor veel mensen in het betoverende landschap; anderen zouden zeggen dat het meest onderscheidende kenmerk is zijn schat aan mooie historische steden. Beide adviezen zijn niet in tegenspraak met elkaar. Deel van wat maakt deze steden zo interessant en zo mooi is hun omgeving tussen grenzeloze glooiende heuvels glooiend de zee in. Deze harmonieuze mix van geschiedenis, kunst en landschap is inspirerend.
Het afvoeren van dit pand ook voordelen van een nieuwe, luxe beauty farm heeft geopend op slechts twee minuten lopen van de locatie. Deze extra aantrekkingskracht van het gebied zal leiden tot een groeiende belangstelling voor de omgeving. De beauty farm “Villa Pilotti’ heeft een beperkt aantal slaapkamer ruimte en buiten gebieden, waardoor een gat in de markt een synergetische enterprise biedt luxe accommodatie.
Er zijn tal van mogelijkheden voor deze eigenschap, bijvoorbeeld: albergo boutique hotel, timesharing appartementen complex van huurappartementen, corporate training center, first class modern huis met persoonlijke sportcentrum, kantoren. Het staat buiten kijf dat het gezien moet worden om te beseffen wat de mogelijkheden van dit prachtige pand en ervaar de rust en het unieke karakter van zijn standpunt.

Mail ons voor details en verdere informatie.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Locatie

Geen Recensies

Reviews are closed.