Ten noorden van Pescia betreden we een sprookjesachtige omgeving, de Valleriana en zijn tien Castellas en hier bevindt zich deze Toscaanse stenen boerderij uit 1800, zorgvuldig gerenoveerd met bijzondere aandacht voor de normen van het huidige comfort met behoud van de originele Toscaanse stijl met zichtbare balken- en bakstenen plafonds, antieke terracottavloeren, het resultaat is niets minder dan buitengewoon, een boerderij van zeldzame schoonheid en elegantie, verfijnd en gastvrij met uitzicht op de omliggende heuvels. De woning is omgeven door een grote privétuin van 6.645 m2 met aandacht voor elk detail, en waar we het zwembad van 7×14 m2 vinden. Vanaf de toegangspoort gaan we omhoog langs een pad dat ons zowel naar het huis als naar de parkeerplaats met externe schuren leidt.

De elegante stenen structuur wordt verrijkt door een grote veranda waar u aangename momenten van ontspanning kunt doorbrengen en is uitgerust om buiten lunches en diners te organiseren met familie en vrienden. De boerderij is verdeeld over drie niveaus, begane grond, eerste verdieping en bewoonbare zolder met de woonoppervlakte van 284 m2. Het is toegankelijk via een gang die rechtstreeks leidt naar een grote en comfortabele woonkamer waar we de prachtige stenen open haard, het eetgedeelte, de uitgeruste keuken en de servicebadkamer kunnen bewonderen. Op de eerste verdieping twee zeer grote slaapkamers met parket, badkamer met ligbad en douche. Op de zolderverdieping, grote slaapkamer met eigen badkamer.

Kelder en wasruimte verbonden door een interne trap. Bij de woning hoort een te renoveren bijgebouw van 63 m2 dat eenvoudig kan worden omgebouwd tot een bijgebouw/gastenverblijf.

 

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies