Zeer stijlvol en luxe appartement met een totale woonoppervlakte van 65 m², op 800 meter van het Comomeer en het stadscentrum met alle faciliteiten zoals winkels, restaurants etc. Het appartement ligt in de heuvels en vanuit de woning geniet u van een schitterend uitzicht op het meer en de omliggende bergen.

De indeling van het appartement is als volgt: grote woonkamer met open keuken, een mooie slaapkamer en een zeer luxe badkamer. Er is een balkon van 15 m² voor het appartement zodat u vanuit alle kamers kunt genieten van het uitzicht. Boven het appartement heeft u een dakterras van 40 m². Bij de prijs inbegrepen is een privé parkeerplaats ter waarde van € 20.000,00. Inclusief in de verkoop is het meubilair en voor de grote ramen zijn elektrische zonneschermen. Het dakterras is met nieuwe beplanting in mooie potten helemaal aangekleed.

Op het complex is een gezamenlijk zwembad aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Op 12 km afstand van het appartement vindt u Menaggio, en op 3 km afstand is Dongo, waar veel watersport faciliteiten zijn zoals surfen en zeilen. Mogelijkheden om het appartement te verhuren zijn ook aanwezig, de verhuur brengt in het hoogseizoen ongeveer €1.000,00 per week op.

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Pianta Piscina e ParcheggioBekijk
Pianta Piano PrimoBekijk
Pianta CoperturaBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Gezamenlijk zwembad

Locatie

Geen Recensies