Op de residentie Il Podere staat dit mooie ruime appartement te koop. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 80 m2.  Het appartement is gelegen op de eerste etage en heeft twee verdiepingen. Bij binnenkomst is een er grote keuken en een woongedeelte over een gezamenlijke lengte van 9.30 meter. Het woongedeelte heeft het uitzicht op het zwembad en op de Monte Nerone, verder heeft  u een slaapkamer met grote kledingkast en een badkamer met douche toilet en bidet en wasmachine.

Op de tweede etage is er over een lengte van 6.40 meter nog een grote slaapkamer/leefgedeelte met wastafel en openslaande deuren naar een balkon, waar einde van de middag de zon op komt te staan. Het is een groot appartement waarin men het gehele jaar goed kan doorbrengen, heerlijk ook in de herfst tijdens de truffel periode.

Inclusief in de verkoop zijn inbegrepen de wasmachine, de bedden, eettafel, bankstel televisie en keukengerei opgeleverd. Tevens twee ligbedden en twee racefietsen. Ook zijn in het voorjaar alle luiken geschilderd van binnen en buiten.

Er is een mooi gezamenlijk zwembad met solarium en groenzones.

Het complex ligt op loopafstand van Piobbico, zodat je in de avond nog heerlijk wandelend een ijsje kunt gaan eten, of naar 1 van de heerlijke restaurants kunt gaan.  Piobbico is een klein gezellig dorp, waar ze u al snel zullen kennen . In de zomer zijn er allerlei feesten op en rondom het Castello Brancaleoni en in het eerst weekend van september is er het festa “ Club dei Brutti”  en kunt u een paspoort gaan halen om bij de club te kunnen horen. De zee ligt op ongeveer 30 minuten rijden naar de Adriatische kust bij Fano. Fano heeft een mooi antiek centrum met op zaterdag en woensdag een markt en verder kunt u heerlijk vis eten aan de kust bij Fano. Een prachtig gebied waar veel te zien en te ontdekken valt.

Ook is er de mogelijkheid om extra een garage Parkeerplek t kopen met de prijs van: 8.000 Euro.
Jaarlijkse condominio kosten ongeveer per jaar 500,00 Euro

Energie klasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies