Appartementen te koop resort Borgonovo, Pizzo, Calabria, Italia.

Resort Borgonovo is gunstig gelegen aan de rand van het levendige stadje Pizzo, met een fantastisch uitzicht op zee. Er is keuze in overvloed aan restaurants en bars op slechts korte loopafstand. Op het complex zijn appartementen beschikbaar in diverse afmetingen, vormen en prijzen, dus voor ieder budget. Het zwembad is prominent aanwezig, met aangrenzend de bar waar u zich uitstekend kunt vermaken indien u een dag de residentie niet verlaat.

De appartementen zijn gerealiseerd in traditionele rijtjeshuizen welke in een halve cirkel rondom het zwembad zijn gebouwd. De bovenste verdieping van de penthouses is uitgevoerd als een ruim dakterras. Dit kan verder worden verbeterd met een optionele pergola, zodat u ook in de schaduw kunt genieten. Een goede investering met verhuur mogelijkheden.

Pizzo is een bruisende kustplaats, op slechts korte afstand van de luchthaven van Lamezia Terme. Het oude centrum is erg pittoresk en bekend om zijn beroemde lokale ijs. Prijzen voor deze 2-3 kamer appartementen zijn vanaf 58.900 Euro.

Loading

Kenmerken object

  • Energie Label G
  • nieuwe keuken
  • terras
  • Zwembad

Video

Locatie

Geen Recensies