Prachtige agriturismo te koop

Ver weg van het hectische leven van alledag, gelegen tussen de prachtige heuvels met uitzicht op de Arno-vallei, vinden we deze oude 15e-eeuwse boerderij op een dominante positie met uitzicht op de heuvels.

De boerderij omvat de stenen hoofdvilla, grenzend aan het hoofdgebouw van de boerderij voor gasten/etc. Onafhankelijk gebouw voor restaurantgebruik, magazijnen en opslag. Land van ongeveer 8 hectare met een olijfgaard van ongeveer 2500 olijfbomen, evenals een 20×8 zwembad op een panoramische locatie. Het pand leent zich vanwege zijn kenmerken zowel als een geweldige hoofdwoning als als agrotoeristische activiteit dankzij de strategische ligging, in een oase van rust, in totale privacy, maar tegelijkertijd ligt Florence op 40 minuten rijden met de auto.

Hoewel het pand bewoonbaar is, zijn er enkele moderniseringswerkzaamheden nodig om de kamers optimaal te benutten en aan te passen aan de hedendaagse behoeften. Het pand is toegankelijk via een comfortabele onverharde weg van ongeveer 200 meter, aan het einde waarvan we een gebied vinden dat wordt gebruikt voor het parkeren van auto's.  Voor alle informatie, plattegronden, foto’s etc. Kunt u verkrijgen via de onze mail: info@realmente.nl

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies