Palazzo Morgante is een uniek en zeer mooi object, direct gelegen aan de boulevard en het Gardameer bij Salò, met een schitterend uitzicht. Het is een gebouw, rijk aan geschiedenis en vakkundig gerestaureerd, waarin op de eerste en de tweede verdieping in totaal 24 appartementen zijn gerealiseerd, naast 7 winkels op de begane grond.

De appartementen zijn met veel luxe en mooie materialen afgewerkt, en door de restauratie zijn de borstweringen met terracotta tegels van de overdekte galerijen, de marmeren pilaren en de smeedijzeren hekwerken weer in ere hersteld. Door de gebruikte materialen, de kleurkeuzes en de afwerking in het algemeen, zijn de oude stijlen en de scenografie van het gebouw behouden. De metselwerken met decoraties zijn door louter vaklieden uitgevoerd.

Afwerkingen zijn in gebeiteld en zeer gewild Botticino marmer; portieken, vloeren, trappen en balkons hebben rijke rode marmer achtergronden. De warme sfeer wordt gecreëerd door de houten caisson plafonds met balken, de parketvloeren van streng geselecteerde houtsoorten en de originele lay-out van de kamers.

Het gaat om appartement A3 op de eerste verdieping, met een totale oppervlakte van ongeveer 115 m². De woonoppervlakte is 94 m² groot, en is als volgt ingedeeld: entree, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het terras is 21 m² groot om heerlijk buiten te vertoeven.

Een garage box is bij de prijs inbegrepen.

 

 

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Palazzo Morgante A3Bekijk

Kenmerken object

  • Energielabel D
  • Garage box

Locatie

Geen Recensies