Casa di Magda ligt op de heuvels, op 1 km afstand van het centrum van San Lorenzo in Campo. Deze leuke Borgo genaamd Roncaglia bestaat uit diverse boerderijen en wooneenheden die compleet gerestaureerd zijn.

Deze mooie geschakelde woning is zowel geschikt als vakantiewoning, als voor permanente bewoning. Casa di Magda is een hoekwoning en is aan 3 kanten vrij. De woning heeft een totale woonoppervlakte van 50 m², en heeft een mooi eigen betegeld privé terras.

De woning heeft een woonkamer met open keuken, voorzien van apparatuur, 1 slaapkamer en een badkamer. Bij de slaapkamer, in de doorgang naar de badkamer, bevindt zich een aparte wastafel. De badkamer heeft een douche, bidet en toilet. De woning is voorzien van centrale verwarming, warm water en elektra. In de keuken heeft u een gastoestel 3 pits met 1 elektrische plaat. Er is een aparte waterleiding voor de tuin.

Op de Borgo is een groot zwembad met zonneweide voor gemeenschappelijk gebruik. Parkeerplaats heeft u naast de woning, en er zijn parkeerplaatsen op de Borgo. De woning is vrij nieuw en wordt compleet gemeubileerd verkocht. U bent op 25 km afstand van de badplaats Marotta.

Wilt u de woning huren voordat u besluit te kopen, er zijn hiervoor mogelijkheden, wel op aanvraag.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Gezamenlijk zwembad

Locatie

Geen Recensies