Casa il Gattopardo is een mooi en gezellig appartement met grandioos uitzicht op het Lago di Bolsena. Het gebouw heeft in totaal 8 woningen de meeste hiervan zijn in gebruik als vakantiewoning. Het is rustig gelegen de straat is de secundaire weg naar het meer. Toegang tot het gebouw is via een eigen entree en voor iedere bewoner is er een eigen parkeerplaats.

Dit appartement is het laatste appartement op de hoek, dus alle privacy met terras en privé tuin direct gelegen naast de woning. Binnen is het gezellig en comfortabel met woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer en groot terras aan de voorkant. Naast het appartement is een washok (wasmachine).

De woning is 7.20 × 7 meter. Het grote terras is 7×3 meter en het 2e terras 2.90 x 2 meter. Tuin is 7.20 x 6 meter.  Het appartement wordt gemeubileerd verkocht.

Tevens is er een grote garage die betegeld is en voorzien van water en elektra.  Het grote terras heeft zonneschermen zodat u schaduw kunt creëren.  De landelijke ligging is perfect omgeven met bomen en groen en toch bent u binnen 5 minuten in het dorp waar u alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, etc. treft.

Verdere en gedetailleerde informatie kunnen wij u toesturen.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies