Een moderne nieuw gebouwde villa, gebouwd op 3 niveaus met lift; geniet van de panoramische locatie met een spectaculair uitzicht op zee. Modern ingericht met unieke elementen. Bijzondere aandacht werd gewijd aan de technologische systemen om maximaal comfort te bieden.

Het inwendige oppervlak bedraagt ongeveer 500 vierkante meter, met daarnaast 250 vierkante meter aan terrassen en balkons. De begane grond met uitzicht op de tuin bestaat uit een grote en elegante woonkamer en een eethoek, beide verbonden met een pergola om heerlijk te kunnen gebruiken voor de zomer lunch en ondertussen te genieten van het prachtige uitzicht op zee, en een grote volledig uitgeruste keuken. Op hetzelfde niveau is er een appartement voor het bedienend personeel. Op de eerste verdieping 4 slaapkamers allemaal met eigen badkamer en terrassen met uitzicht op de zee, met directe toegang tot het zwembad. Op de tweede verdieping een suite van 50 vierkante meter. met badkamer, walk-in closets, zithoek, en een eigen terras van 80 m² verbonden door een trap met het zwembad.

De woning is omgeven door een 2.000 vierkante meter groot park met tuinen, rozentuinen, olijfgaard, boomgaard, paden in patroon, een oude marmeren fontein, het verwarmde zwembad van 13×6 meter met een mooi zonneterras, en een waterval met marmeren muren.

De woning beschikt over een grote garage voor 2 auto’s, wasplaats, kelder en een parkeerplaats aan de achterzijde van de villa. Tevens een geavanceerd alarmsysteem met videobewaking, airconditioning in alle kamers, WiFi, en gepantserde deuren en ramen.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • mooi uitzicht
  • Nabij golfclub
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies