Fantastisch landelijk complex te koop, op korte afstand van het meer van San Ruffino.

Dit is een unieke kans om een boerderij van ongeveer 535 vierkante meter te kopen met een zeer breed terras van ongeveer 130 vierkante meter met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op het Sibillini-gebergte, de vallei en het meer van San Ruffino, twee vrijstaande bijgebouwen met de mogelijkheid om verder bij te bouwen van 100 vierkante meter en land van 18 hectare.

De boerderij bestaat uit een begane grond met stallen, kelders en een garage voor een totaal van ongeveer 265 vierkante meter die nog kan worden gebruikt met de huidige bestemmingen of kan worden omgevormd tot extra woonruimte. Op de eerste verdieping, die toegankelijk is via zowel een interne trap als een onafhankelijke deur, vinden we een onmiddellijk bewoonbaar appartement, bestaande uit keuken, woonkamer, twee slaapkamers, een met eigen badkamer, een andere eenpersoonskamer en een gedeelde badkamer. Alle kamers behalve één kamer hebben een directe uitgang naar het panoramische terras van ongeveer 130 vierkante meter, een uniek oppervlak in het landelijke context! De tweede verdieping is toegankelijk via een interne trap waar de hele verdieping in de ruwe staat van 130 vierkante meter zich bevindt die kan worden gebruikt als opslagruimte of kan worden getransformeerd als een extra woonruimte.

De structuur van de boerderij is in perfecte staat, het is gepleisterd maar is gemaakt van riviersteen en bakstenen, wat gemakkelijk zichtbaar kan worden gemaakt en hersteld. Zoals eerder vermeld, wordt het pand voltooid door twee aanvullende vrijstaande gebouwen van elk ongeveer 40 en 30 vierkante meter, die kunnen worden gesloopt en herbouwd met behulp van het huisplan (Piano Casa) en hun volume met 40% uitbreiden, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter in totaal.

En tot slot wordt het pand verkocht inclusief 18 hectare bijna volledig bouwland! Deze woning vertegenwoordigt een unieke kans om een grote boerderij te hebben in een prachtige natuurlijke context die zowel voor privédoeleinden als in combinatie met toeristisch-accommodatiegebruik kan worden gebruikt, met de mogelijkheid om de woonruimtes zowel in de boerderij als van de vrijstaande gebouwen met de restauratie uit te breiden en de mogelijkheid om een fantastische camping te ontwikkelen met een uniek uitzicht op het Sibillini-gebergte, de omliggende valleien en het prachtige meer van San Ruffino

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies