Een paar minuten van de weg tussen San Vito dei Normanni en Mesagne ligt dit kleine verborgen juweeltje; het is een huisje van 58 m², met twee slaapkamers en 7760 m² grond met veel olijfbomen, amandel- en vijgenbomen. Het is erg mooi en de hele plaats is rustig en vredig. De ligging is privé en vrij gelegen in een gewilde enclave met een mix van tuinhuizen en vaste woonburen. Dichtbij is een voorbeeld van een recente modernisering waarbij een zwembad is geplaatst.

Het huisje heeft een pizza/broodoven in de tuin en een groot terras voor het parkeren. Het huisje zal volledig gerenoveerd worden verkocht in een nieuwe staat, klaar om in te trekken tegen een vaste prijs van 120.000 euro. De accommodatie omvat 2 tweepersoonskamers (respectievelijk 14 en 12 m²), nieuwe badkamer, nieuwe open keuken, de veranda van 12 m² overdekt en in verbinding met de huidige woonkamer van 15 m², met open haard, en waar de open keuken wordt geplaatst; achter terrasdeur naar de tuin op het westen, en een pergola. Nieuwe elektra, nieuw sanitair, nieuw Imhoff septic tanksysteem, 3 airco units; nieuwe ramen en deuren; en een bouwvergunning voor een zwembad van 10 m x 4 m. Een zwembad kost ongeveer 30.000 euro om te installeren. Een geboorde put kost 6500 euro en wordt aanbevolen bij het realiseren van een zwembad, omdat de put onbeperkte watertoevoer zou produceren. Momenteel heeft het huisje een eigen watersysteem door regenwater van het dak dat naar een groot waterreservoir wordt gevoerd, zoals gebruikelijk op het platteland. Omdat het dak plat is, zou het mogelijk zijn om een ​​trap naar een dakterras te maken en een fantastisch uitzicht te krijgen over de olijf- en fruitbomen. Het huisje kan ook worden uitgebreid als er grotere accommodatie nodig is.

Er kan tot 52 m² extra worden gebouwd plus een tweede veranda van 39 m². Dit betekent een totale netto woonoppervlakte van 100 m², exclusief de nieuwe veranda.

Er is een aannemerscontract met een vaste prijs beschikbaar om eventuele aanvullende werken uit te voeren indien gewenst.

Wij bieden een professioneel projectmanagement en kunnen alle werken begeleiden, met regelmatige rapportage aan de nieuwe eigenaar.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies