Mooi vrijstaand huis gerestaureerd met hoogwaardige materialen, geniet van een grote tuin en uitstekende locatie, het ligt in feite op slechts 400 meter van het centrum van het middeleeuwse dorp Sant'Angelo in Pontano, een prachtig typisch Marche dorp dat alle diensten bied en uitstekende restaurants. Het huis is verdeeld over drie verdiepingen van 110 m2 elk voor een totaal van  330 m2: De begane grond heeft een plafond met oude stenen, bakstenen en houten balken, bestaat uit kantoor, wasruimte, taverna en garage, dezelfde kamers kunnen worden gebruikt voor ander gebruik. Deze verdieping heeft directe toegang tot de tuin van 600 m² ..
Via zowel een interne trap als een buitentrap komt u op de eerste verdieping met een houten balkenplafond dat bestaat uit een keuken, een grote woonkamer, een badkamer, twee slaapkamers, een met badkamer.
Een andere interne trap leidt naar de tweede verdieping met een houten balkenplafond dat, gezien de huidige casco staat van "al grezzo",  diversen mogelijkheden bied. Om te worden gebruikt als opslagruimtes of om de woonruimtes van de begane grond uit te breiden, of als B&B te gebruiken met ontbijtruimte met drie slaapkamers, drie badkamers en een gemeenschappelijke keuken of appartement verhuur met de mogelijkheid van keuken, woonkamer, badkamer, twee slaapkamers, een met eigen badkamer.
Deze eigenschap is een uitstekende gelegenheid zowel voor privégebruik als voor toeristische accommodatie.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies