Deze woning is een prachtige gerestaureerde Italiaanse boerderij met twee verdiepingen, met vier slaapkamers en drie badkamers. Het huis werd door de eigenaren gekocht als een wrak, gesloopt en opnieuw gebouwd op de oorspronkelijke ligging, volgens alle moderne veeleisende bouwnormen. Er is overal dubbele beglazing. Originele balken, bakstenen en tegels werden tijdens de wederopbouw zorgvuldig opgeslagen en in de herbouw opgenomen.
Van de zon kan worden genoten vanaf de zacht gekleurde dageraad tot aperitivo tijd met zonsondergang. Het plezier van buiten eten kan op het terras naast een luxe keuken, bij de barbecue met uitzicht op het zwembad, of op een gezellig terras. Deze hebben een prachtig uitzicht op weiden, valleien en bergen om van te genieten, of het nu gaat om een ​​ontspannen ontbijt, lome lunches of diner.
De begane grond heeft een grote woonkamer, met aan een kant de eetkamer. De aangrenzende keuken is toegankelijk via een gebogen deuropening, dus is zeer gescheiden, maar toch een deel van de begane grond. Er is een gezellige tv kamer die uitkomt in de woonkamer. Zowel de woonkamer als de tv-kamer hebben individueel ontworpen open haarden die een centrale en unieke functie vormen. De open haard in de woonkamer heeft een houtkachel met glazen voorkant.
Ook op de begane grond zijn een toilet, bijkeuken en een grote kast onder de trap.
Boven zijn 3 lichte en ruime slaapkamers; twee hebben een eigen badkamer en hebben allemaal een mooi uitzicht. De 4e slaapkamer bevindt zich op 10 meter van het huis in een mooie zelfstandige cottage.
Het huis is waar de eigenaren graag familie en vrienden hebben om regelmatig te verblijven, en hun kinderen en kleinkinderen hebben al hun favoriete gelateria's, schommels, stranden, bars, restaurants op hun 'to do'-lijst wanneer ze bezoeken.
De tuin is aangelegd met gazons met aanplant zoals lavendel, rozemarijn, rozen, gemengde hagen en een olijfgaard. Het zwembad is 12m x 4.5m, zeer privé, en met een prachtig uitzicht over groene valleien en een achtergrond van het Sibillini-gebergte. Het zwembad kan profiteren van zonneverwarming waardoor het zwemseizoen aan het begin en het einde van de zomer met een extra maand wordt verlengd. De eigenaren zijn dol op BBQ en hebben een gas punt voor een BBQ gekoppeld aan de hoofd gastank van het huis. Er is ook een ‘alla brace’ BBQ vergelijkbaar met die in de lokale restaurants van Le Marche. Het huis heeft elektrische poorten en het hele pand is volledig privé.
Het dorp Sant'Angelo in Pontano ligt op 5 minuten rijden van het huis en heeft een zeer goede supermarkt, bank, apotheek, bars en uitstekende restaurants.
De eigenaren hebben genoten van het verkennen van de wijngaarden van Le Marche door de jaren heen, zowel lokaal als verder weg. Ze hebben ook genoten van golfen op de prachtige Conero-golfbaan, uitstapjes naar stranden die op ongeveer 45 minuten afstand liggen, interessante wandelingen in de Sibillini-bergen en bezoeken aan het prachtige Fiastra-meer, samen met het verkennen van de vele nabijgelegen steden van Macerata, Urbisaglia, Servigliana om maar te noemen een paar van de omliggende edelstenen.
De luchthaven van Ancona ligt op 1 uur rijden en Rome, Bologna, Pescara en Perugia zijn allemaal haalbare alternatieven.

Energie klasse: C

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies