In Toscane in het mooie gebied van de Maremma is gelegen dit appartement onlangs gerenoveerd en volledig ingericht, op de tweede verdieping van een palazzina, , op een steenworp afstand van het centrale plein.

Het appartement bestaat uit een grote keuken-woonkamer, een studeerkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche en een handige berging. De verwarming wordt aangedreven door een hydro- houtkachel, die ook warm water kan leveren als alternatief voor de boiler waarvan het appartement nog verder is uitgerust.

Op de begane grond is er nog een kamer die bij het gebouw hoort, ingericht met een slaapbank voor twee personen, een kledingkast en accessoires; een badkamer (met douche) en ten slotte een bijkeuken, waar de wasmachine zich bevindt.

Bij de ingang van het gebouw is er ook een kist, handig als een extra ruimte om lakens of andere dingen op te slaan.

Het meubilair in de keuken bestaat uit vaatwassers en serviesgoed, een wasmachine en diverse accessoires.

Al hoewel er nog een appartement op de eerste verdieping in het gebouw is, deze bijna altijd onbewoond is, omdat de eigenaren buiten Santa Fiora wonen en er af en toe naartoe gaan. Daarom is rust en stilte gegarandeerd.

Santa Fiora is uitgeroepen tot een van de mooiste middeleeuwse dorpen in Italië en ligt aan de voet van de berg Amiata, een skigebied in Midden-Italië. Het is de thuisbasis van belangrijke culturele bewijzen zoals de Pieve (gelegen in de directe omgeving van het appartement), daterend uit 1142 en later uitgebreid ten tijde van de Sforza en verfraaid met de beroemde "Robbiane", geglazuurde terracotta's van Andrea della Robbia. Een paar kilometer van Santa Fiora zijn er toeristische resorts zoals de Val d'Orcia, Saturnia, Montepulciano, Bagni San Filippo, Pienza, Chianciano Terme.

Energie klasse: E

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies