Deze prachtige boerderijvilla van 400 m² bestaat uit 4 ruime appartementen van 80 m² plus nog eens 50 m² inclusief wijn kelder. De villa beschikt over een groot zwembad, wijngaarden, een prachtige binnentuin, aangelegde landbouwgrond en de voordelen van een rustige ligging op het platteland, en een prachtig uitzicht op de middeleeuwse stad van Sarnano (2km) en het Sibillini Nationaal Park.

Dit bloeiende Italiaanse vakantie bedrijf bestaat uit een gerestaureerde boerderij en een schuur. Er zijn twee goed ingerichte appartementen met drie slaapkamers, en twee stijlvolle appartementen met twee slaapkamers. De bestemming staat nu vermeld als “casa ed appartamenti in affitto”, en momenteel draait het als een zakelijk zeer succesvol toerisme/verhuur bedrijf met gasten van over de hele wereld. En-suite kamers kunnen ook worden gehuurd op basis van alleen kamerverhuur. In feite is het geschikt voor alle partijen van 2 tot 28 personen. In potentie kan het ook als een hotel, een B&B of een restaurant gebruikt worden, mede dankzij de schitterende ligging.

Dit Italiaanse vakantiecomplex werd gerestaureerd in 2006, en tijdens de restauratie zijn allerlei interessante architecturale elementen behouden, zoals houten balken en lateien, oude stenen, bogen, en terracotta tegels. Daarnaast hebben de huidige eigenaren ook diverse moderne elementen en technieken toegepast, zoals moderne badkamers en keukens, een Wifi internet verbinding, vaatwassers, en film en (cd)muziek-spelers.

In de tuinen rondom de villa zijn er diverse plekken om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op Sarnano, Le Marche en het Sibillini gebergte. Villa gasten worden getrakteerd op een uitgebreid scala aan faciliteiten, zoals het 14 meter lange zwembad met het zonnedek van 100 m², de omliggende tuinen (weinig onderhoud), de overdekte loggia aan de achterzijde, drie pergola’s, een rustige patio, en een groot overdekt balkon wat profiteert van de avondzon welke schijnt over het middeleeuwse dorp en de bergen. Er zijn ook 100 wijnranken (Sangiovese, Merlot en Syrah), veel fruit-en notenbomen, en elk jaar wordt een substantiële hoeveelheid groeten in de moestuin geplant ten behoeve van de gasten en de eigenaren.

Dit Italiaanse verhuur bedrijf is ontwikkeld met alle respect ten opzichte van de Le Marche-omgeving, door hergebruik van materialen, het verhogen van de isolatie, de installatie van milieuvriendelijke houtkachels en het aanplanten van veel nieuwe struiken en bomen, om zo de tuinen van het complex te verbeteren, te zorgen voor extra schaduw en om de ecologische voetafdruk te compenseren. Dit is de ideale Italiaanse woning wanneer u op zoek bent naar een rendabel groen/eco bedrijf .

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Piano TerraBekijk
Piano PrimoBekijk
Piano SecondoBekijk
VooraanzichtBekijk
ZijaanzichtBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies