Deze Trulli dateren oorspronkelijk uit de 17de eeuw, en zijn in de jaren 80 van de vorige eeuw door een Duits echtpaar (arts en dirigent) aangekocht als ruïne, en in een tijdsbestek van zo’n 3 jaar geheel gerestaureerd. Vele originele onderdelen, zoals de muren en de schitterende open haard vormen tezamen met de nieuwe daktegels op de 5 trulli koepels een mooi gerestaureerd geheel.

Het huis werd door de huidige eigenaren verworven in 1998. Intern zijn de nodige zaken gemoderniseerd, de badkamer werd opgeknapt, in de grote slaapkamer werd airconditioning aangebracht en een groot deel van de ramen kreeg dubbele beglazing in gloednieuwe kozijnen. Het huis heeft een woonkamer met open haard, keuken/eetkamer, 3 slaapkamers en een badkamer. Bij de grote slaapkamer is een buitenterras.

Ook buiten is er hard gewerkt, het terras is geheel nieuw ingericht en betegeld. Het biedt nu een comfortabele buitenplaats van minimaal 350 m², met grote barbecue en riante overkapte eettafel. Tevens beschikt het huis over een prima functionerende buiten pizza oven. De prachtige ronde marmeren tafel onder de grote eik biedt een aangename schaduwplek voor het ontbijt en lui lezen tot het begin van de middag.

Omdat het huis gelegen is op 400 meter hoogte, heeft u vanaf het terras een schitterend panoramisch uitzicht over de natuur en het begin van de Val d’Itrea. Het huis ligt net buiten het populaire villa dorp Selva di Fasano, daardoor midden in de natuur met toch voldoende bewoning rondom. De bomen en het bos rondom het huis bieden talloze schaduwplekken. Een zwembad kan gerealiseerd worden. Er is een schuur van 20 m² waar een extra slaapkamer met badkamer gerealiseerd kan worden.

Bijzonderheden:
Gas: Propaan gastank
Airconditioning: Gedeeltelijk
Stromend water: neen, wordt gebracht met tankauto
Riolering: Bio/septic tank
Alarminstallatie: ja, met aansluiting op een meldkamer
Inclusief diverse roerende goederen zoals: Nieuwe wasmachine, nieuwe koelkast, nieuw fornuis, praktisch nieuwe cv/warm water ketel

Energie klasse: G

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Pizza oven

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies