Deze boerderij met bijgebouwen in een aantrekkelijke omgeving werd in 1950 gebouwd als onderdeel van de landhervorming waarbij de overheid huizen voor boerengezinnen voorzag.

Het huis is bijna onzichtbaar vanaf de weg vanwege de vele decoratieve bomen en groene planten die het verbergen, en de oprit brengt u naar de parkeerplaats aan de linkerkant van het huis. De accommodatie op 80 m² bestaat uit twee slaapkamers, keuken, woonkamer en een badkamer.

Aan de achterzijde een groot terras en de bijgebouwen van 30 m2 die kan worden omgezet als een bijgebouw als gastenverblijf voor vakantieverhuur.

De gebouwen moeten worden gemoderniseerd en wij bieden professioneel projectmanagement om  de werkzaamheden etc. te beheren.

Het land van 37.307 m2 heeft olijfbomen, amandelbomen, fruitbomen en groenten.

Met directe toegang vanaf de weg SP 37, met 10 minuten fietsen naar het dorp, is deze accommodatie gunstig gelegen om de omgeving te verkennen. Brindisi ligt op minder dan 20 minuten, en hier is ook de luchthaven. HOE ZIET HET GEBIED ERUIT?

Torre Guaceto is een Unesco natuurreservaat van 22.000 km². Serranova is het centrum van het reservaat. Er is een bezoekerscentrum aan de hoofdstraat dat je alles vertelt over de omgeving. Het dorp heeft een supermarkt, een populaire bar/café waar expats en de lokale bevolking elkaar ontmoeten, een postkantoor en een kerk. 500 m buiten het dorp en een autorit van 5 minuten van de boerderij is het dichtstbijzijnde restaurant / pizzeria met een populaire wekelijkse dansavond.

De dichtstbijzijnde stad is San Vito bereikt in 10 minuten en heeft restaurants, supermarkten en de lokale zaterdagmarkt.

Torre Guaceto biedt een prachtige licht- en geluidsoverlastvrije omgeving. Toch bent u binnen 15 minuten in de levendige badplaatsen Santa Sabina en Specchiolla.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies