Leuk aanbod met de mogelijkheid om een mooi rood geschilderde oude stijl "casa colonica" huis te kopen, gebouwd in 1950, om te renoveren en uit te breiden, met een charmante stenen ommuurde binnenplaats met mogelijkheden om de waarde te verhogen door woonruimte toe te voegen. Wij kunnen u helpen met projectmanagement en er is een bouwcontract met een vaste prijs voor u beschikbaar. Het huisje met 2 slaapkamers op Contrada Badessa/Strada per Baccatani, biedt een prachtig Apulisch plattelandsleven in een boerengemeenschap, nog steeds 10-20 minuten naar lokale steden zoals het kosmopolitische Brindisi.

De te moderniseren accommodatie van meer dan 60 m² netto vloeroppervlak omvat 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Terrasdeuren naar de charmante binnenplaats van 120 m² binnen originele stenen muren. De binnenplaats heeft vijf mandarijnenbomen, een citroenboom, een vijgenboom en het zoetwaterreservoir. Aan de andere kant van de binnenplaats is een apart bijgebouw van 40 m² met 2 kamers en een grote pizzaoven-BBQ. Het gebouw kan ook worden gebruikt voor extra accommodatie en worden omgezet in 1-2 slaapkamers en een badkamer als gastenverblijf, afhankelijk van de bouwvergunning.

Er is een kleine tuin met groene zone en een klein gebied beplant met groenten. Het land van 11000 m² bestaat uit een groot open veld met een prachtig zuidoostelijk uitzicht op de zee. Dit veld kan worden verhuurd aan boeren om allerlei soorten groenten te verbouwen, of een deel van het land gebruiken om wijnstokken of fruitbomen te planten, zoals abrikozen, pruimen, sinaasappels en perziken. Er zijn een paar woonhuizen in de buurt, allemaal gebouwd als kleine boerengezinswoningen. Sommige zijn in de loop der jaren in verval geraakt en worden niet meer bewoond, sommige zijn onlangs gemoderniseerd en gebruikt als fijne vakantiehuizen. Door de herontdekking van dit verborgen mooie gebied naast het beroemde natuurgebied van Torre Guaceto is het waarschijnlijk dat de meeste huizen in de komende jaren allemaal zullen worden opgeknapt en gebruikt als vakantiehuis door Italiaanse families en ook door buitenlanders. Dit betekent dat als u nu zou kopen, er veel ruimte is voor groei van de kapitaalwaarde. De wegen zijn eenvoudige onverharde wegen, sommige stukken beter, andere niet zo goed maar we verwachten dat een stuk richting zee geasfalteerd zal worden als onderdeel van gemeentewerken.

Deze woning – en twee andere die we in dit gebied te koop hebben – biedt een fantastisch vakantiehuis in cottage-stijl op 7 km van de Adriatische Zee; het Guna-strand heeft zowel openbare stranden en een strandclub als een kitesurf- en zeilschool. Het kleine strand van Serranova is in 10 minuten te bereiken, de stad San Vito (20.000 inwoners) in 12 minuten, het treinstation in 9 minuten. Het is mogelijk om de trein te nemen vanaf de luchthaven van Bari naar dit treinstation, dat zich op de hoofdlijn Bari – Brindisi – Lecce bevindt.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies