Dit prachtige landgoed te koop, is omgeven door weiden en bossen en ligt op slechts 10 km van de stad Siena. Op deze betoverende plek kunt u de sfeer van de oudheid ademen en waar u in alle privacy en rust kunt regenereren. De boerderij dateert uit het begin van de 19e eeuw, net als het pension en het onafhankelijke pakhuis, allemaal gerenoveerd door de huidige eigenaren met bijzondere aandacht voor het herstel van de originele materialen. De woonboerderij is verdeeld over drie woonlagen, op de begane grond is er een grote woonkeuken, woonkamer met ingebouwde boekenkast, hal, badkamer met ligbad en kleine sauna, bijkeuken, technische ruimte, studeer/bibliotheek; op de bovenste verdiepingen gangen, 3 slaapkamers en twee badkamers.

Een mooie buitenruimte die als loggia wordt gebruikt, verbindt het hoofdgebouw met het magazijn dat wordt gebruikt als gereedschapsschuur en meer. Op een steenworp afstand vinden we de voormalige stenen schuur die onlangs is getransformeerd tot een karakteristiek gastenverblijf verdeeld in een keuken, badkamer en lichte slaapkamer op de bovenverdieping. Het pension heeft grote buitenruimtes voor exclusief gebruik om in alle privacy buiten te kunnen vertoeven.

Het landgoed omvat ongeveer anderhalve hectare land, voornamelijk bouwland en de rest bos waar we een mooi meer kunnen bewonderen met waterlelies en enkele fruitbomen waaronder vijgen, pruimen, kersen, appels en peren. Het land is gedeeltelijk omheind; er is een extern verlichtingssysteem en beregening. Handmatige poort. De woning is snel te bereiken vanuit Siena, het laatste stuk weg van ongeveer 900 meter is een witte weg maar is goed te rijden.

Watervoorzieningsdienst van de gemeente Siena en drie watertanks vangen regen op voor irrigatie. Verwarming op LPG plus 3 houtkachels, waarvan één in het gastenverblijf. Imhoff dispersie septic tank. Buitenruimtes uitgerust om buiten te leven met hout ovens en barbecue en meer. Houten kozijnen en dubbele beglazing, in sommige kamers voorzien van horren. Interne trap in travertijn, terracotta vloeren en parket. Plafondbalken en geïsoleerd geventileerd dak. Satellietsysteem, satelliet-tv en internet.

Hoofdboerderij en gastenverblijf hebben beide energieklasse F

 

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies