Schitterend landgoed op een heuvel met uitzicht op de stad Siena. Het uitzicht is werkelijk adembenemend vanaf een dominante positie van de ligging van het Landgoed. De villa (hoofdgebouw) werd gebouwd in 1729, zoals blijkt uit een geglazuurde terracotta Madonna geplaatst in een klein travertijn frame aan de noordgevel en behoort nu bijna drie eeuwen tot dezelfde familie. Vervolgens werden de boerderijgebouwen hersteld en werd een villa in boerderijstijl gebruikt als residentie van de eigenaren, een boerderij (naast elkaar) die momenteel wordt gebruikt als een charmante accommodatie en een prachtig citroenhuis met uitzicht op de torens van het historische centrum van Siena. De oude villa is aan renovatie toe en is geschikt voor zowel een verbouwing als uitbreiding van de ontvangstactiviteit. In totaal 12 grote slaapkamers en 12 badkamers, 3 keukens, hal, salon, woonkamer en polyvalente ruimtes en technische ruimtes.
In totaal zijn er ongeveer 1000 vierkante meter gebouwen binnen 3 hectare grond, deels tuin, deels biologische productie waar we een zwembad vinden met uitzicht op Siena, boomgaard, olijfgaard en bouwland. Parkeerplaats en overdekte garage. De woning geniet privacy en is gedeeltelijk omheind.
Mogelijkheid van afzonderlijke verkoop van de historische villa aan de ene kant en de boerderij met agrotoerisme annex en zwembad aan de andere (er is al een hypothese van het splitsen van het land, naast wat al de exclusieve relevantie van elk eigendom is). De toegang, die momenteel wordt gedeeld, kan eenvoudig worden gescheiden, met behoud van privacy en onafhankelijkheid.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies