In de buurt van het Lago Maggiore, elegante woning met zwembad en park.

Het historische pand bestaat uit het landhuis, de voormalige stallen, later gerenoveerd, een ander pension verkregen uit de oorspronkelijke landbouwschuilplaatsen en de conciërge te restaureren.

Het huis, op twee verdiepingen, is omgeven door groen, in een eeuwenoud park, met hoge bomen. In het park van meer dan 2,7 hectare is er een zwembad en een oude tennisbaan, nu in onbruik, maar herstelbaar.

Dit prachtige pand, gebouwd in de jaren '50, behoudt de grote verfijning van zowel de architectuur als het perfect onderhouden interieur.

Het pand heeft altijd toebehoord aan de familie van de huidige eigenaren, in feite is de aankoop van de grond waar nu het park is te danken aan de overgrootvader.

Na de verdeling van het park in twee eenheden, begon in 1955 de bouw van de huidige villa te koop met zijn neveneigenschappen.

De villa is altijd bewaard gebleven in een goede staat van onderhoud, het is noodzakelijk om de systemen en badkamers bij te werken.

Het interieur is statig, met marmeren vloeren, houten kamers, enkele inlays en stuc plafonds.

Het geheel geniet van maximale privacy.

Het centrum van Somma Lombardo ligt op minder dan 9 kilometer van de internationale luchthaven Milaan Malpensa. Evenals de snelweg die verbinding maakt met Milaan, Zwitserland en Ligurië, waarvan de afrit Vergiate op slechts 6 kilometer afstand ligt.

Het grondgebied van Somma Lombardo, wordt gekenmerkt door uitgestrekte heidevelden en plateaus, die in het verleden het paradijs waren van jagers en paddenstoelenjagers.

De kusten van de rivier de Ticino lopen meer dan 5 kilometer door het grondgebied naar het westen. Er zijn zandstranden en jaagpaden, en de weg die er langs loopt is ideaal voor joggers en fietsliefhebbers. In feite zijn de natuurlijke landschappen die kunnen worden waargenomen prachtig.

Het grondgebied van Somma Lombardo sinds de Tweede Wereldoorlog is uitgegroeid tot de buen retiro van liefhebbers van natuur en paardensport dankzij de grote uitgestrektheid van het land.

Elegante villa's werden gebouwd in grote privéparken met galop. Zelfs vandaag langs deze straten in het groen kunt u de elegante architectuur van deze luxe woningen bewonderen.

U kunt daarom deze mooie stad en deze periode villa te koop definiëren, de ideale plek voor zowel permanent verblijf als voor vakantie.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies