Een mooie moderne villa te koop in Stresa, met uitzicht op het Lago Maggiore . De villa is volledig gerenoveerd in 2010, op basis van een historische villa uit de late jaren 800.
De renovatie heeft een transformatie toegestaan tot een luxe villa met bijzondere kenmerken van de meer dan 400 vierkante meter terrassen waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het meer.

De villa omvat op de begane grond een centrale trap, in wit Carrara marmer en kristal, met rechts een grote woonkamer, muziek kamer, en een slaapkamer met badkamer. Aan de linkerkant van de trap, een woonkamer en dan de eetkamer, doorkruist door een scenografische passage van verlichte water, bedekt met een kristal. De keuken grenst aan het eetgedeelte. De eerste verdieping is verdeeld in twee gebieden van dezelfde grootte met 4 slaapkamers, een fitnessruimte, een sauna en 5 ensuite badkamers. De zolder is voorzien van een zelfstandig appartement met een groot terras van 160 vierkante meter waarop zich een mooi decoratieve bad bevindt.

Het park met een grootte van meer dan 15.000 vierkante meter, is opgedeeld in een deel met oude bomen en kenmerkende planten rond het meer, zoals rododendrons, azalea’s en magnolia’s, en een deel met bossen en een eigen strand aan het meer.

Het landgoed beschikt over een conciërgewoning, een grote garage, serre en een schuur in het bos.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Locatie

Geen Recensies