Luxe villa te koop op een steenworp afstand van het centrum van Stresa, met uitzicht op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden.

De villa is omgeven door een aangename tuin vol planten. Bovendien is de tuin, gezien zijn ligging, bijzonder bruikbaar. Het is zelfs mogelijk om een ​​zwembad te plaatsen.

De prestigieuze villa is gebouwd in 1967 heeft een moderne architectuur. De villa verkeert in een perfecte staat van onderhoud. In bijzonder goede staat is de gehele begane grond en de voorzieningen en diensten, welke recentelijk zijn gerenoveerd.

De villa bestaat uit twee verdiepingen en een zeer hoge zolderverdieping welke nog vrij kan worden ingericht.

De begane grond, gerenoveerd in 2018, heeft een grote veranda. De verdieping heeft tevens een keuken met open haard, twee slaapkamers en twee badkamers.

Bijzonder interessant is de indeling van de mezzanine. Hier vinden we een grote woonkamer met grote ramen met uitzicht op het meer en Isola Bella. Naast de woonkamer is er de eetkamer met de open haard, de keuken en een slaapkamer voor de gasten. Verder is in het slaapgedeelte drie slaapkamers, drie badkamers en een kleedkamer.

De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter.

Overige voorzieningen bestaan uit een dubbele garage en een grote berging die kan worden gebruikt voor motorfietsen en fietsen.

Deze villa is niet alleen interessant vanwege de ligging dicht bij het meer en het centrum met alle voorzieningen. Ook biedt de villa gemakkelijk de mogelijkheid om twee appartementen onafhankelijk te gebruiken.

Loading

Kenmerken object

 • garage
 • Inloopkast
 • Onafhankelijke verwarming
 • open haard
 • tuin
 • Veranda

  Virtual Tour

  Locatie

  Geen Recensies