Deze boerderij in Toscane voor als  u op zoek bent naar een woning op het platteland, op een panoramische locatie met uitzicht op zee, op slechts een paar minuten van de zee en het dorp, gemakkelijk bereikbaar, met olieproductie en mogelijkheid om een ​​kleine agriturismo te creëren.

De boerderij van 240 m². Is gelegen in de heuvels van Suvereto met uitzicht op de zee, 3 km van het middeleeuwse dorp en 20 km van de zee en de stranden van de Golf van Baratti.

De boerderij is verdeeld in twee appartementen:

a) Hoofdappartement bestaande uit: woonkamer met kitchenette en berging op de begane grond, vier slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping.
b) Op de begane grond is er ook een volledig onafhankelijk appartement, bestaande uit een woonkamer met kitchenette, twee slaapkamers en een badkamer.

Bij de woonboerderij bevindt zich momenteel een berging van 60 vierkante meter. in goede staat, een box/kelder van 30 m², plus een bijgebouw van ca. 50 vierkante meter (laag dus alleen bruikbaar als gereedschapsschuur).

De boerderij met zijn faciliteiten is in 2000 gerenoveerd, verkeert momenteel in goede staat en is voorzien van verwarming op gas, elektriciteit, telefoonlijn, satelliet-internetverbinding, zonneverwarming en watervoorziening.

Het pand wordt bediend door een grote terrasvormige tuin met een bovengronds zwembad van 3 x 6 meter, evenals een landbouwgrond met 450 olijfbomen met een gemiddelde jaarlijkse productie van 750 liter biologische olie van hoge kwaliteit, allemaal volledig omheind voor een totale oppervlakte van ha. 6.2.

De woning is, gezien de potentie om woonruimte terug te winnen, gezien de prachtige ligging uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een vakantieboerderij en/of meergezinswoning.

Het pand heeft een goede toegang direct vanaf de verharde weg en het is:

– 3 km van het dorp Suvereto – vermeld in de Gids voor de mooiste dorpen van Italië en oranje vlag van de Italiaanse Touring Club – met zijn winkels, restaurants en wijnbars

– 13 km van Venturina Terme met zijn oude baden, alle voorzieningen, waaronder supermarkt, het treinstation en de snelweg Livorno – Grosseto

– 20 km van zowel de stranden van de Golf van Baratti als de stranden van de Golf van Follonica

– 20 km van de jachthaven van San Vincenzo met zijn Movida en zijn promenade

– 27 km van Piombino, met de inscheping van veerboten naar de grote eilanden

– 38 km van de oude stad Massa Marittima

– 30 km van Bolgheri met zijn beroemde wijngaarden en het karakteristieke dorp

– 37 km van de golfbaan van Gavorrano

– 55 km van de snelweg A12 Rosignano – Genua

– 102 km van de luchthaven van Pisa – Galileo Galilei

– 248 km van de intercontinentale luchthaven Rome-Fiumicino Leonardo da Vinci

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies