Geweldige offerte van 290.000 verlaagd naar 199.000 Euro

De investeringsmogelijkheden op dit grondstuk van circa 13.000 m² zijn talrijk. De ligging is uniek met een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels, de bergen en de kust. Ook is het ideaal gelegen aan de rand van het dorp met 3000 inwoners, en op 10 minuten van de zandstranden en de Adriatische kust. Dit grondstuk ligt in een residentiële woonwijk, wat het voor investeerders nog interessanter kan maken.

Op het grondstuk staat een rustieke woning van 200 m² welke gerestaureerd moet worden, en ook eventueel verdeeld kan worden in twee appartementen. Er zijn verschillende kavels welke een vergunning en bestemmingsplan hebben om woningen te kunnen realiseren.

De vegetatie op het grondstuk bestaat uit vele olijfbomen, en het object heeft een goede bereikbaarheid via een geasfalteerde weg, wintersport gebieden zoals Roccaraso vindt u op 1 uur rijden. Vliegveld Pescara ligt op 35 minuten en de autosnelweg op 10 minuten. Dit object kan zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld een Agriturismo, Country House, Bed&Breakfast of andere bedrijfsactiviteiten, en als investering in woningen/appartementen voor de verhuur of separate verkoop.

Loading

Kenmerken object

  • Kavels met bouwvergunning

Locatie

Geen Recensies