Elegant appartement met uitzicht op het meer – het is een unieke kans op een toplocatie.

Appartement in een volledig gerenoveerd vissershuis op de eerste rij van het mooie dorp Torno.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een klein en gezellig huis bestaande uit 4 appartementen. Het biedt een ruime en lichte woonkamer met open haard volledig met uitzicht op het meer en een mooi balkon met uitzicht op het water, waar u uw tijd kunt doorbrengen met het bewonderen van de kleuren en de rust van deze onvergetelijke locatie. De aparte kookruimte biedt ook een geweldig uitzicht op het meer. Er zijn twee grote slaapkamers, een ruime badkamer; een handige opslag die kan worden veranderd in een tweede badkamer en of een laudry. De woning is in perfecte staat en wordt gemeubileerd verkocht.

Energie klasse: C

Torno is een mooi dorp aan de oostelijke oever van het Comomeer.

Dankzij de veerbootdienst van Navigazione Laghi bereikt u gemakkelijk de bekende dorpen van het meer zoals Cernobbio, Tremezzina, Menaggio, Bellagio en Como.

Het dorp biedt verschillende voorzieningen, zoals een kleine supermarkt en een apotheek, restaurants, bars, bank. Het wordt goed bediend door de buslijn die het treinstation Como verbindt met Bellagio.

De luchthaven Milaan Malpensa kan in ongeveer 40 minuten met de auto worden bereikt, terwijl de Zwitserse douane in 20 minuten kan worden bereikt.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies