Torno gerenoveerde villa met gezellige tuin en uitzicht op het meer

Bij de ingang van de stad Torno aan het Comomeer past de villa sierlijk in het bovenste deel van het dorp dankzij een zorgvuldig renovatieproject dat vorig jaar plaatsvond.

De villa heeft nieuwe technologische systemen gericht op energiebesparing, grote ruimtes die zeer bruikbaar zijn en op een moderne manier georganiseerd, uit naam van de familie.

De villa

Het pand is verdeeld over twee niveaus, naast de zolderverdieping en de verdieping gewijd aan de kelders, en presenteert zich met eenvoudige elegantie.

Via de binnenplaats aan de voorzijde, die ook met de auto te bereiken is, bereikt u de hoofdingang van de woning door middel van een paar stenen treden.

De entree komt op de eerste verdieping uit op de grote en lichte woonkamer; een grote woonkamer die verstandig is verdeeld, zonder oplossing van continuïteit, tussen de keuken en de eetkamer, een grote lounge voor de open haard met de prachtige Moltrasio-stenen vloer, die de eigenaren hebben weten te redden met de renovatie. De grote ruimte is zeer geschikt voor diners en aperitieven in aangenaam gezelschap. Op dezelfde verdieping een gastenbadkamer en de wasruimte. De eerste verdieping leidt naar het aangename terras / tuin, in de schaduw van de oude blauwe regen.

Een zwevende trap leidt naar de tweede verdieping gewijd aan de slaapkamers, die twee grote slaapkamers met eigen badkamer biedt en een gastenverblijf met twee andere tweepersoonsslaapkamers en een speciale badkamer.

De zolderverdieping, met zijn spectaculaire balkenplafond en grote dakramen, is een open ruimte beschikbaar.

De stenen kelders, die dateren uit de jaren 1600, zijn uitstekend hersteld en stralen de hele oude geschiedenis uit. De aanwezigheid van grote watertanks suggereert dat het oude werkplaatsen waren voor de productie van de beroemde "Pannilana" (wolverwerking), waarop Torno in de 13e eeuw zijn rijkdom heeft gesticht.

De villa is totaal gerenoveerd en gericht op energiebesparing; het heeft vloerverwarming, zonnepanelen en jas.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies