De te renoveren twee onder een kap woning is verdeeld over twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ongeveer 110 m². Het huis heeft twee vrije kanten. Het bestaat uit een begane grond met de ingang direct vanaf de gemeenteweg en biedt een badkamer, een woonkamer en een keuken, op de bovenste verdieping zijn er twee slaapkamers van een goede grootte en een tweede badkamer.

Het heeft een prachtige kelder met stenen gewelven die via een interne trap met het hoofdgebouw kunnen worden verbonden, zoals het oorspronkelijk was.

De slaapkamers op de eerste verdieping komen uit op een balkon met een aangenaam uitzicht op het meer.

De openbare parkeerplaats ligt langs de gemeente weg. Het centrum van Torno ligt op ongeveer 800 meter afstand.

Torno geplaatst op het eerste bassin van het Comomeer. Het is het kleinste dorp van dit gebied. Het wordt gekenmerkt door een kleine maar mooie haven van waaruit de boten vertrekken en u kunt de betoverende glimpen van het meer bewonderen en van waaruit het mogelijk is om de verschillende steden van het meer te bereiken. Torno is een preromana dorp, een architectonisch voorbeeld is de beroemde kerk van Saint Tecla. Het dorp biedt verschillende voorzieningen zoals: restaurants, bars, supermarkt, hotels, openbaar vervoer en ga zo maar door.

Dit is een ideale plek voor natuur- en wandelliefhebbers, cultuur en vakanties. Het ligt op 17 minuten rijden van Como en het treinstation, de luchthaven Malpensa ligt op 52 minuten rijden en 25 minuten van de Zwitserse grens.

Energie klasse: onbekend

(opmerkingen: u kunt het huis met de auto bereiken, zoals u op de foto's kunt zien, de parkeerplaats is langs de toegangsweg, die achter de nieuwe galerij in Torno is. Vanuit het huis is het niet mogelijk om het meer te bereiken, het centrum is ongeveer 700 meter afstand. Het huis is te renoveren. Het uitzicht op het meer is alleen mogelijk vanaf de tweede verdieping tussen daken en de kleine klokkentoren van de oude kerk).

Het is interessant

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies