Het te renoveren appartement met uitzicht op het meer is geplaatst in het historische centrum van Torno, dorp aan de oostelijke oever van het Comomeer; het is toe aan renovatie en biedt een aangenaam uitzicht op het meer en de bergen. Het is alleen te voet bereikbaar. Het situeert in een rustige omgeving en gerangschikt op twee verdiepingen. Niet ver van het pand kunt u uw auto parkeren en een mooie wandeling maken in de steegjes van het oude dorp tot aan de ingang van het huis.

Het appartement is gelegen in een klein en oud gebouw van twee appartementen. Het pand is verdeeld over twee verdiepingen, plus de kelder. Het heeft een totale oppervlakte van circa 130 m2. Vanaf de hoofdingang leidt een trap naar de toegangsdeur op de eerste verdieping. Deze verdieping biedt een lichte woonkamer, slaapkamer en keuken. Vanuit de eerste twee kamers is het mogelijk om te genieten van het uitzicht op het meer en de bergen, door de daken van het gezellige dorpje Torno. De tweede verdieping bestaat uit een gerenoveerde badkamer met ligbad en uitzicht op het meer, een slaapkamer en de zolder. De parkeerplaats is langs de gemeenteweg, en is openbaar op ongeveer 300 meter afstand.

Plaats: Torno is gelegen op het eerste bekken van het Comomeer. Het is het kleinste dorp van dit gebied. Het wordt gekenmerkt door een kleine maar leuke haven van waaruit de boten vertrekken en u de betoverende glimpen van het meer kunt bewonderen en vanwaar het mogelijk is om de verschillende steden van het meer te bereiken. Torno is een pre-romeins dorp, een architectonisch voorbeeld is de beroemde kerk van Saint Tecla. Het dorp biedt verschillende voorzieningen, zoals: restaurants, bars, supermarkt, hotels, het is goed bereikbaar door de buslijn die het Como treinstation verbindt met Bellagio. Dit is een ideale plek voor natuur- en wandelliefhebbers, cultuur en vakantie. Het ligt op 20 minuten rijden van Como en het treinstation, de luchthaven Malpensa ligt op 50 minuten rijden en 30 minuten van de Zwitserse grens.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies