Appartement met prachtig uitzicht op het meer en het zwembad

In Mezzegra fractie van Tremezzina bieden wij onroerend goed met een prachtig uitzicht op het meer en het zwembad. Het is een gezellige maar goed georganiseerde flat omgeven door een seculier park met zwembad, tennisbaan en een prachtig uitzicht op het Comomeer. Het is gelegen in de Residence Brentano.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping met lift en bestaat uit een open leefruimte met open haard en de uitgang naar het balkon met prachtig uitzicht op het meer. Op de bovenste verdieping heeft u toegang via een trap, er is het slaapgedeelte met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 gasten badkamer. Gereed om in te trekken. Eigen garage.

Mezzegra is een fractie van Tremezzina en een paar minuten van het dorp Tremezzo en Lenno. Het wordt doorkruist door de Greenway met zijn prachtige landschap en zijn smalle straatjes met uitzicht op het Comomeer. Mis het niet om de oude gebouwen te zien, zoals de Brentano met zijn prachtige fresco's, de kerken waaronder die van Don Abbondio en het Huis van de Kerststallen. Het ligt op 7 minuten rijden van Menaggio, op 3 minuten van Lenno en op 50 minuten van de Zwitserse grens.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies