Prachtig landhuis met het gemak van de ligging aan de rand van een prachtig dorp en combineert met privacy en uitzicht op een prachtig Toscaans landschap.

De villa van ongeveer 700 m2 is gebouwd in Sienese baksteen en omvat 3 onafhankelijke appartementen. Het appartement op de begane grond bestaat uit een ruime keuken/eetkamer. Aantrekkelijke bakstenen bogen leiden naar het woongedeelte waar openslaande deuren toegang geven tot het grote terras aan de achterzijde van het gebouw. Een centrale gang geeft toegang tot het slaapgedeelte waar zich 3 tweepersoonsslaapkamers en 3 badkamers bevinden, waarvan 2 met eigen badkamer. Een buitentrap leidt naar de eerste verdieping en naar een gemeenschappelijke entree naar de appartementen op de 1e en 2e verdieping. Op de 1e verdieping en aan de achterzijde van het gebouw zorgen grote veiligheidsdeuren in de woonkamer voor een panoramisch uitzicht op de tuin en het omliggende platteland. Deze open ruimte heeft aan de ene kant een ingerichte keuken en eethoek en aan de andere kant een woonkamer met open haard. Er is een master bedroom suite met een eigen complete badkamer (bad en douche), evenals een ruime inloopkast/studeerkamer. De andere 2 tweepersoonsslaapkamers hebben elk een en-suite badkamer en er is ook een gastentoilet. Op de 2e verdieping of vide bevindt zich het 3e appartement met een unieke sfeer gecreëerd door de massieve dakbalken, schuine dakgoten en elektronisch bedienbare dakramen. De interne trap leidt naar het midden van een open keuken/eetkamer/loungeruimte. Er is een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer en nog 2 tweepersoonsslaapkamers die een badkamer delen. Er is centrale verwarming op gas in de hele villa, die in elk appartement naar behoefte kan worden aangepast. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en er is een uitstekende dakisolatie.

De woning beschikt over een agrarisch gebouw van 90 m2 en 2 grotten/kelders voor een totaal van 105 m2 opslagruimte of garage.

Er zijn 2 bestaande zwembaden, de kleine ronde van 6 x 5 vierkante meter en een grotere van 16 x 7 vierkante meter

De tuin van ongeveer 1 hectare is beplant met 250 volwassen olijfbomen, fruitbomen en cipressen en biedt voldoende ruimte om buiten te leven. Vanuit de tuin kunt u genieten van een ononderbroken uitzicht op het Toscaanse landschap richting de steden Pienza en Montalcino, tegen de achtergrond van de berg Amiata.

Pienza ligt op 10 minuten rijden met de auto, Trequanda (10 minuten) of Sinalunga (15 minuten). De snelweg A1 Rome-Florence kan in 20 minuten worden bereikt. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Perugia, op 1 uur rijden en biedt directe vluchten naar zowel Londen als Florence (90 minuten). De luchthavens van Rome en Pisa zijn in ongeveer 2 uur te bereiken.

Energieklasse: in certifceringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies