In de prachtige omgeving van de Intelvi-vallei, in een rustige omgeving, omringd door de natuur ligt dit stenen huisje om te restaureren met prachtig uitzicht op het meer.

De accommodatie maakt deel uit van een complex met huisjes. Eens gebruikt als verfrissing door lokale pastors. Het eigendom moet worden hersteld.

De te renoveren rustico in de Valle Intelvi met uitzicht op het Comomeer bestaat uit twee huisjes voor een totaal van 50 vierkante meter, verbonden door een terras met uitzicht op het meer.

Het hoofdhuis is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit: begane grond gebruikt als een kelder, eerste verdieping met woonkamer, open haard, kitchenette, badkamer en zolder georganiseerd als een slaapgedeelte.

Het tweede stenen huisje, verdeeld over twee verdiepingen, op de eerste verdieping via het aangename terras met uitzicht op het meer dat leidt naar een grote kamer. Op de begane grond bevindt zich een houtschuurtje.

Land dat zich uitstrekt naar de berg. Vanaf de woning kunt u genieten van een aangenaam uitzicht op het Comomeer.

Het stenen huis is zonder elektriciteit. Er is de mogelijkheid om aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Het water komt uit een regentank.

De accommodatie is te voet bereikbaar, op 5 minuten lopen van de parkeerplaats.

De positie

Het pand ligt op 15 minuten rijden van Pigra. Pigra biedt een bar, restaurants, een supermarkt, de kabelbaan. Met de kabelbaan bereikt u Argegno in slechts 4 minuten. De rustico ligt op 25 minuten ver van San Fedele. Het is de belangrijkste stad in Valle D'Intelvi. En het biedt verschillende voorzieningen zoals banken, postkantoor, bakker, markten, slager en nog veel meer.

Het is ideaal voor liefhebbers van wandelen en natuur.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies