Exclusieve villa, direct gelegen aan het meer te koop in Verbania. Het pand moet volledig worden gerestaureerd.

Het zal mogelijk zijn om een ​​moderne villa aan het meer met zwembad te creëren van ongekende weergave.

De locatie is absoluut uniek, direct aan het Lago Maggiore met zelfs een eigen privéstrand.

De oppervlakte van het perceel is 2.600 vierkante meter en is volledig vlak en daarom volledig bruikbaar.

Het getoonde project is geboren uit het idee van de architect om een ​​omgeving te creëren in verbondenheid met het meer. Inderdaad, de grote glazen oppervlakken geven dit gevoel.

De inrichting van de luxe villa zal geheel in overeenstemming zijn met de koper. Het is mogelijk om een ​​grote woonkamer, keuken, 2/3 slaapkamers en 2/3 badkamers te realiseren.

De terrassen rondom de prestigieuze villa te koop hebben een oppervlakte van 40 m2, en het dakterras heeft een opervlakte van 250 m2.

Het platte dak, naast het geven van dat eigentijdse karakter aan de exclusieve moderne villa, zal een gastvrije plek zijn voor degenen die feesten willen organiseren of genieten van een aperitief met vrienden bij zonsondergang.

Alle nieuwe technologie zal worden toegepast om maximaal wooncomfort te bieden en te profiteren van maximale energiebesparingen.

De grote ramen bieden helderheid in elk punt van de villa, van de woonkamer tot de slaapkamers.

De positie van deze prestigieuze villa te koop is absoluut uniek, het ligt op het zuiden, met de mogelijkheid om met uw eigen motorboot aan te meren direct voor de prestigieuze villa.

Er is een overloopzwembad aanwezig dat zorgt voor het gevoel van continuïteit met het Lago Maggiore.

Het zwembad wordt aan drie kanten omgeven door het terras om de chaise longues te plaatsen en om een heerlijke ​​buitenruimte te maken.

De hoogte van de villa ten opzichte van het meer garandeert absolute veiligheid, zelfs als het niveau van het meer stijgt als gevolg van zware regenval.

Elk detail is ontworpen om hier uw villa van uw dromen te realiseren. Zowel voor degenen die er permanent willen verblijven als voor degenen die een vakantievilla willen.

De prijs verwijst naar het te restaureren onroerend goed, voor degenen die deze volledig afgewerkte turnkey luxe villa willen kopen, volgens het concept dat wordt weergegeven in de weergaven, zal de prijs ongeveer € 1.900.000 zijn.

Loading

Kenmerken object

  • dakterras
  • direct aan het meer
  • terras
  • Zwembad

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies