Op de heuvel van Verbania Pallanza, op een dominante en zonnige positie met panoramisch zicht op het Lago Maggiore en de Borromeus-eilanden, ligt deze villa, voltooid in 2016. Gekenmerkt door een klassieke patroon, symmetrisch, roept het geheel herinneringen op aan de adellijke landhuizen uit het verleden.

Het paviljoen aan de voorkant van het hoofdgebouw, waar de woonkamer is gelegen, is een bepalend element in de verdeling van de kamers, en verbonden met de rest van het huis door een terrasvormige element met bogen, geheel gemaakt van steen.

De leefruimte is voorzien van een meer dan ruime woonkamer, een eetkamer, een grote keuken en een kamer die ook toegang geeft aan een toiletruimte voor de gasten. De gehele voorzijde van het gebouw is uitgerust met een gebogen veranda, welke aan de linkerzijde bij de keuken doorloopt met een grotere diepte. Op het grasveld aan de voorzijde van de veranda bevindt zich het zwembad.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met eigen badkamer. Vanuit de master bedroom komt u op het grote terras boven de eetkamer.

De hoofdtrap verbindt zowel de zolder, welke belicht wordt met twee dakkapellen in klassieke vorm, alsook de kelder, waar zich service-ruimtes en een garage bevinden.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies