Een luxe appartement aan de Via dei Soderini in het historische centrum van Ascoli Piceno, deel uitmakend van het grotere gebouw genaamd "Palazzo Franchi", wat dateert uit het midden van de jaren 700.

U komt binnen in de weelderige, elegante en lichte woning via een grote houten deur in een prachtige rustieke hardstenen portaal van kolommen met daarboven ramen geflankeerd door emblemen van wapens toegeschreven aan de illustere architect Giuseppe Giosafatti.

Het pand is op 19 juni 1937 van belangrijke historische en artistieke waarden verklaard door het Ministerie van Onderwijs – Administratie van de monumenten, musea, galerijen en Opgravingen van Oudheden.

Vanuit de statige hal leidt een brede trap naar de eerste verdieping, typisch voor de statige huizen van die tijd, en perfect bewaard gebleven in de oorspronkelijke staat.

De schoonheid en de waarde van het onroerend goed, dat is uitgerust met centrale verwarming, vijf open haarden, een grote badkamer, drie vergaderzalen versierd met fresco’s en antieke details, met een bruto oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter, meer dan drie kamers op de begane grond, evenals grote en gemakkelijke parkeergelegenheid en garage, wordt verder versterkt door de prachtige tuin van 700 vierkante meters, recentelijk en zorgvuldig gerestaureerd, met fonteinen, vijvers en verlichting.

Bovendien, voor degenen die willen, is er eenvoudig de mogelijkheid om een lift systeem te laten installeren voor exclusief gebruik in het complex. Het appartement is uiteraard verbonden met de tuin.

Tot slot heeft het appartement directe toegang tot de garage.

De woning wordt verkocht met of zonder alle of een deel van de antieke meubels, daterend uit de eerste jaren 800 (Louis Philippe).

Het dak werd gerenoveerd in 2012.

Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen.

Energie klasse: nog onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies