Residentie Le Camelie.
Uit de structuur van een toeristisch hotel is na de restauratie het wooncomplex “Le Camelie” ontstaan. Centrale verwarmingsinstallaties, zonnepanelen om warm water te produceren en vloerverwarming zijn slechts enkele van de factoren die hebben bijgedragen aan het verkrijgen van energie-certificering klasse B.

Omringd door groen, met een prachtig uitzicht op het meer, voldoen deze woningen aan alle ruimtelijke eisen met betrekking tot stijl en elegantie. De tien appartementen zijn tot in de kleinste details ingericht, evenals het prachtige zwembad met een mooie positie boven het Comomeer. Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar.

UNIT F: € 390.000,00 Oppervlakte: 102 m² / 4 kamers / 2 badkamers
UNIT G: € 550.000,00 Oppervlakte: 142 m² / 3 kamers / 2 badkamers
UNIT H: € 690.000,00 Oppervlakte: 172 m² / 4 kamers / 2 badkamers
GARAGEBOX: vanaf € 25.000,00

Gelegen in Menaggio, een van de mooiste, charmante en pittoreske dorpjes van het Comomeer, werd residentie Le Camelie opgebouwd uit een elegante villa uit 1900, waarbij de meest karakteristieke onderdelen zoals bogen en kolommen bij de renovatie weer aan het licht werden gebracht, en met grote zorg aandacht is besteed aan de details van dit luxe complex om te voldoen aan de behoeften van de klanten.

Het complex is verdeeld in 10 units met privé-tuinen, terrassen, zwembad en garage, en is het resultaat van een onbetwiste bouwkwaliteit, gecombineerd met de nieuwste technologie in apparatuur en afwerkingen.
Naast het fantastische uitzicht over het Comomeer, is de locatie zeer interessant omdat u in ongeveer tien minuten naar het centrum van Menaggio kunt lopen.

Beschrijving UNIT H:
Eerste verdieping: hal, bijkeuken, woonkamer met open keuken met openslaande deuren naar een groot terras met uitzicht op het meer, een slaapkamer met terras en een badkamer.
Tweede verdieping: drie kamers, badkamer.
Kenmerken:
Balkon, terras, zwembad, automatische poort, loft, beeldtelefoon, geblindeerde deur, tv-systeem, gemeenschappelijke tuin, kozijnen dubbel glas / metaal, interne belichting,

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Unit FBekijk
Unit GBekijk
Unit HBekijk

Kenmerken object

  • Elektrische poort met beeldtelefoon
  • Energielabel B
  • Kozijnen dubbelglas/metaal
  • mooi uitzicht
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies