Mooi appartement, volledig ingericht en met een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving en bergen. Gelegen in een klein gebouw, recent gebouwd, ligt het slechts een paar stappen van het centrum van het dorp Lanzo d’Intelvi.

Lanzo is het belangrijkste dorp van de Valle Intelvi, gelegen op een ruim plateau wat in het zuid-westen grenst aan de Monte Sighignola. Vanaf het einde van de negentiende eeuw werd het centrum een gewaardeerd woongebied, en zijn er tal van villa’s gebouwd, waaronder de opmerkelijke Villa Castelli en Villa Cirla.
Vanuit het centrum van Lanzo kunt u de Belvedere bereiken, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Lugano, Porlezza en de Valsolda.

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen. De hoofdentree komt direct uit in de woonkamer en keuken; op deze verdieping is er ook een kleine badkamer, en, aansluitend aan de woonkamer, een groot terras wat ideaal is om lekker buiten te eten. De prachtige balken aan het plafond en de stenen open haard creëren een zeer sfeervolle ruimte.
Vanaf deze verdieping leidt een houten trap naar het slaapgedeelte, bestaande uit twee slaapkamers en een badkamer met douche.

Bij het appartement zijn ook een garage en een eigen parkeerplaats inbegrepen. Ideaal voor liefhebbers van de bergen, of forenzen vanuit Zwitserland, de Zwitserse grens is vlakbij.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • garage

Locatie

Geen Recensies