Driekamerappartement met uitzicht op het meer in de buurt van het strand

Het driekamerappartement van 75 m2 woonoppervlakte met uitzicht op het meer, vlakbij het strand, ligt op korte afstand van het centrum en het lange meer. Het huis beslaat de laatste en tweede verdieping van een dorpshuis oorspronkelijk in steen en verdeeld in drie wooneenheden.

Het huis is verdeeld op een gelijk niveau met open keuken en woonkamer met uitzicht op het prachtige uitzicht op het meer. Een gang nodigt u uit naar het slaapgedeelte, met uitzicht op het meer, dat twee slaapkamers en een badkamer herbergt. Het appartement is in goede staat, maar kan worden hersteld naar de originele architectonische smaken door middel van een herstelproject dat ook de bouw van een groot balkon voor de zomerlunch zou kunnen omvatten.

Mogelijkheid tot het kopen van overdekte parkeerplaats met aparte onderhandeling.

Dankzij de ligging op een steenworp afstand van de oever van het meer en de aangename promenade, biedt het dorp verschillende diensten, waaronder: restaurants, wijnhuizen, stranden en aanlegsteigers voor privéboten, allemaal binnen handbereik

Acquaseria ligt op 38 km van Como.

Een weelderige en groene vegetatie, beslaat een groot deel van het grondgebied en is de thuisbasis van verschillende dier- en bloemensoorten. In elk van de bewoonde kernen pittoreske hoekjes, fonteinen, kapellen, kerken, jumpers, bogen, overblijfselen van kleine kloosters, forten, afgewisseld met een panoramisch uitzicht op opmerkelijke schoonheid, op geplaveide paden van oude Manzoni smaak.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies