Mooi appartement met uitzicht op het Comomeer en garage gelegen in Argegno, op de tussenverdieping met terras en balkons met uitzicht op het meer met een grote privégarage. Het is gelegen in een rustige omgeving, op slechts 4 minuten van het centrum van Argegno.

De flat bestaat uit een brede en lichte woonkamer, met een woonkamer, een keuken en een terras met een prachtig uitzicht op het Comomeer, waar u kunt genieten van de kleuren van de zonsondergang en een goed Italiaans eten. Het slaapgedeelte biedt een grote slaapkamer met badkamer en een klein terras, een tweede slaapkamer met een klein terras en een badkamer.

Grote privégarage, kelder en buitenparkeerplaatsen in de buurt van het appartement. Vanaf de flat kunt u het dorpscentrum te voet bereiken in enkele minuten, via een voetganger pad dat door het oude dorp Argegno slingert.

De woning is gelegen in "Località Castello", Gemeente Argegno. Het gebied dankt zijn naam aan een kasteel dat in de middeleeuwen aanwezig was. Sommige rustieke huizen van toen zijn nog steeds aanwezig, vandaag perfect gerenoveerd. Het is een stille en zonnige locatie gemaakt door elegante villa's en kleine gebouwen. De stad is het hele jaar door een zeer levendig land; goed verbonden met het openbaar vervoer naar alle andere plaatsen op het meer en de stad Como. Het dorp biedt alle diensten zoals bars, restaurants, apotheek, postkantoor, banken, scholen en alles wat een gezin nodig heeft. Het ligt op 20 km van Como en 15 km van Cernobbio, waar de snelwegingang naar Milaan en Lugano is.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies