Een paar minuten van de stad Arona en met uitzicht op het meer, een prachtige villa uit de jaren 70, onlangs gerenoveerd.
De villa heeft een grote en goed onderhouden tuin en een zwembad van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het meer en de Rocca Borromeo di Angera. 

De woning is verdeeld over twee niveaus en is in uitstekende staat. Op de begane grond bevindt zich de entree, een grote woonkamer met toegang tot de veranda, keuken, hoofdslaapkamer met inloopkast en en suite badkamer, twee andere slaapkamers en een badkamer. In de kelder, die gedeeltelijk moet worden gerenoveerd, vinden we een dubbele garage en te gebruiken kamers. 

De woning wordt gecompleteerd door een fraai gemeubileerd bijgebouw van 180 m2, Deze 2e woning is verdeeld over twee verdiepingen en verbonden door een buitentrap, en bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, twee keukens, een woonkamer, een berging en een overdekt terras. 

De ligging van de twee wooneenheden garandeert absolute privacy. Ze zijn omgeven door een prachtig terrassenpark en en hoge bomen.

De lichtinval, de grote ruimtes, de bijzondere afwerkingen en de aandacht voor detail maken van deze woning een prestigieuze villa.

Loading

Kenmerken object

  • gastenverblijf
  • Park
  • terras
  • Zwembad

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies